Betrouwbaarheid

Hoe werkt mijnvakantienederland.nl

Mijnvakantienederland.nl maakt online vakanties zoeken makkelijk en laagdrempelig. Dagelijks worden de aangeboden mogelijkheden gecontroleerd op beschikbaarheid. Een vakantie zoeken via mijnvakantienederland.nl is dus heel betrouwbaar. Vind eenvoudig een vakantie, weekend of dagje uit. Met zoekfilters als kan je heel gericht zoeken naar de bestemming en overnachtingsmogelijkheid van je keuze zodat je snel vindt wat je zoekt.

Om misverstanden te voorkomen:

mijnvakantienederland.nl is een vakantiezoekmachine voor bekende aanbieders van vakanties.
Je koopt je vakantie bij de betreffende aanbieder, niet bij mijnvakantienederland.nl
Mijnvakantienederland.nl verkoopt zelf geen vakanties.

Mijnvakantienederland.nl is betrouwbaar omdat;

Mijnvakantienederland.nl werkt met vooraf geselecteerde betrouwbare partners.
Mijnvakantienederland.nl voert dagelijks een update op de prijzen en beschikbaarheid van de vakanties van de aangesloten aanbieders.
Heb je een vakantie gevonden via mijnvakantienederland.nl, dan doe je je aankoop altijd bij de betreffende aanbieder. Zij verzorgen de beveiligde betaling en afhandeling van je boeking.
Je persoonsgegevens worden niet zonder jouw toestemming gedeeld met derden
Je betaalgegevens zijn niet bij mijnvakantienederland.nl bekend, noch wordt hier door mijnvakantienederland.nl naar gevraagd.
mijnvakantienederland.nl review en ervaring lezen en/of achterlaten?

Hoe is jouw ervaring met mijnvakantienederland.nl? Wij horen het graag. Laat een review met je mening achter op één van deze sites (Trustpilot – FeedbackCompany). Alle ervaringen – positief, maar kritisch mag ook – zijn belangrijk voor ons. Alle feedback wordt gebruikt om de site en gebruikerservaring te verbeteren.

Tips voor veilig online vakanties reserveren

Dag in dag uit wordt er van alles online gekocht. Daarbij zijn betrouwbaarheid en veiligheid erg belangrijke punten. Hoe kun je nu weten of je veilig handelt, op een veilige site terecht bent gekomen en of de betaling veilig geschiedt? Hieronder een aantal tips:

Check de https verbinding; wanneer je online een betaling wilt doen, kijk dan altijd even naar het webadres. Deze moet beginnen met ‘https://’. Dit houdt in dat de internetverbinding beveiligd is en dus afgeschermd voor onbevoegden.
Check het betaalmiddel; bij de meeste aanbieders van vakanties op mijnvakantienederland.nl is iDeal een populaire betaalmogelijkheid. Dit is een directe betaling via je eigen bankrekening. Volgens de Consumentenbond zijn er over iDeal geen klachten bekend. Daarnaast zijn PayPal en Creditcard ook bekende en goede betaalmethodes. Deze hebben ieder hun eigen risico’s of zorgen juist voor een vangnet mocht er iets misgaan met of tijdens de betaling.
Zorg voor een sterk wachtwoord; wanneer je een bestelling doet, is bij de meeste webshops nodig of mogelijk om een account aan te maken. Zorg hierbij voor een uniek, veilig en sterk wachtwoord. Geen geboortedatum of trouwdata en dus ook geen wachtwoorden die je ook voor je e-mail gebruikt. Gebruik hoofdletters, maar ook cijfers en leestekens voor een sterk wachtwoord. En vergeet hem niet!